Fotoshoot met Chloë

Fotoshoot met Chloë

· Fotoshoots

Afgelopen zaterdag mocht ik mijn eerste shoot doen met een professioneel model, Chloë De Witte. We spraken af in Nijmegen, in het mooie Valkhof Park. Van te voren had ik een moodboard gemaakt en een aantal props verzameld om te gebruiken tijdens de shoot.

Een uur eerder dan afgesproken kwam ik aan in het park. Ik werd begroet door een dronken zwerver en een prachtig uitzicht over de Waal. De zwerver vertrok gelukkig weer (fotograferen met figuranten is iets voor een andere keer). Na een rondje door het park wist ik waar ik wilde gaan fotograferen. Er staat een prachtige ruïne, de Barbarossa ruïne. De oude muur wilde ik gaan gebruiken als achtergrond en ook de zwart/rode deur zou een rol krijgen in één of meerdere foto’s.

Een tijdje terug heb ik een Canon EF 50MM F/1.8 objectief gekocht en na een aantal zelfportretten te hebben geschoten besloot ik deze shoot ook te doen met deze lens. De scherpte diepte is ontzettend mooi en ik heb mijn oude lens eigenlijk nog niet weer gebruikt.

Na eerst een aantal eenvoudige portretten te hebben geschoten, zonder al teveel poespas, kon mijn favoriete gedeelte beginnen. Een mint groen lint werd een blinddoek en Chloë bleek precies te kunnen uitbeelden wat ik in mijn hoofd had. Na het lint kwam een rood doek, vlinders en een heleboel geknoei (van mijn kant, een visagiste was stiekem wel nodig) met tubes verf. Tijdens de gehele shoot kon ik alleen maar denken aan hoe graag ik dit iedere dag zou willen doen. Wat vind ik dit LEUK! Zelfportretten maken doe ik ook heel erg graag, maar werken met een (fantastisch) model is toch wel érg fijn.

Hopelijk tot in Gent lieve Chloë <3

Reacties

hajeb · 19 april 2018

Behalve mooie portretten schrijf je ook nog leuk
Als ik die foto's van Chloë zie lijkt me dat een model die wel heel erg goed bij je past
mooi

Respond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *